Ponudba

Filtri

vozil Počisti vse

Znamka

Znamka

Model

Model

Gorivo

Gorivo
Počisti vse
More filters
1 vozilo
Razvrsti po:
Po datumu: Novejši
BMW M2 Competition
36
BMW M2 Competition
54.990,00 € 600,89 € / mes*
2019
63.000 km
Bencin

Mnenja strank o uvozu avtomobila

Stranka je pri nas vedno na prvem mestu. Preberite mnenja naših zadovoljnih strank, ki smo jim pomagali pri uvozu avtomobila.

Tadej Ferk
Tadej Ferk
23. November, 2022.
Very professional and fast service. I recommend it to anyone who wants open and discreet communication for the purchase of a car
jan rokvič
jan rokvič
23. November, 2022.
Pri njih sem kupil avto , ki je po telefonu zvenel tako dobro kot v živo . Brez skritih napak , navdušil me je izredno korekten ter vstrežljiv odnos ,brez hitenja ter z maxsimalno podporo pri prepisu ,zavarovanju ter registraciji . Skratka toplo priporočam sodelovanje vsakemu ,ki bi želel kupiti ali pa uvoziti avto ... Fantje same pohvale kar tako naprej .
Maja Švener
Maja Švener
27. Oktober, 2022.
Res ODLIČNA izkušnja pri nakupu avtomobila. Zelo profesionalno in hitro izveden celoten postopek. Vsekakor 5 zvezdic, zelo zadovoljna!
Dal Rupnik
Dal Rupnik
27. Oktober, 2022.
Great experience, very smooth process, would totally recommend. Taken care of everything from number one step to the car on the road. Klemen is a loving legend.
Jože Maček
Jože Maček
25. Oktober, 2022.
Odlično izpeljan uvoz avtomobila, dobro svetovanje, prijaznost, brez težav pri postopku. Avto ob prevzemu odlično pripravljen, očiščen.
Patrik Bumbak
Patrik Bumbak
23. Oktober, 2022.
Klemen mi je bil v veliko pomoč pri uvozu mojega Golfa GTI Clubsport, ki sem si ga ogledoval že nekaj časa na Nizozemskem. Z veliko strokovnostjo in izkušnjami mi je pomagal pri prevozu in urejanju uvozne dokumentacije in registraciji, in v manj kot mesecu dni pa je avto iz oglasa prispel na moje dvorišče. Hvala Klemenu in GAS Avtu, da sta mi to omogočila.
Anubiis
Anubiis
10. Oktober, 2022.
Super firma, osebje res top se da z njimi use zment ,use uredijo (homologacija,zavarovanje, preverijo ali je avto pristen. Itd.) Zelo priporčam🔝
Eva Zupančič
Eva Zupančič
27. Avgust, 2022.
GAS Avto fantje so najprej odlično poskrbeli za prodajo mojega avta, ki je bil prodan hitro in po višji ceni, kot sem pričakovala. Potem sem jim zaupala tudi nakup novega vozila, s katerim sem že več kot eno leto zelo zadovoljna. Vsekakor jih toplo priporočam za uvoz avtomobila in vse ostalo, povezano z avtomobili!
matic markelj
matic markelj
17. Avgust, 2022.
Zelo zadovoljen s storitvijo in vozilom, dobil veliko pomoči pri izbiri avtomobila in hiter uvoz