(+386) 040 558 972

Jamstvo in garancija

Bodite na poti popolnoma brez skrbi!

Uredimo lahko tudi jamstvo za vozilo, ki ga izberete z naše zaloge ali vam ga uvozimo po naročilu. Vedno stremimo k najvišji kvaliteti avtomobilov in storitve, zato lahko pri nas vedno dobite vozilo z garancijo. Garancija za avto se lahko sklene tako za fizične, kot za pravne osebe. Tako boste popolnoma brezskrbno uživali na poti z vašim sanjskim avtomobilom!

Jamstvo za vaš avtomobil

Pri uvozu avtomobila vam omogočamo jamstvo za vaš avtomobil. Za vas imamo na voljo jamstvo preko Motive Service ali GVS Jamstvo. Pri obeh pa lahko izbirate med različnimi paketi, o katerih si lahko več preberete spodaj.

Motive service - paketi jamstev

Pogosta vprašanja - FAQ

V primeru okvare vozila pokličite tehnični oddelek  Motive Service na tel. št. +386 5 901 6581 ali pošljite e-mail na okvare@motiveservice.eu. Motive Service tehnični oddelek bo preveril vaš primer ter vas napotil do najbližjega pogodbenega serviserja.

V primeru, da ste se odločila za nakup Motive Service jamstva, podatke najdete v jamstveni knjižici oz. pogodbi, katero ste prejeli od nas ob nakupu vozila.

Številko jamstva najdete na zadnji strani jamstvene knjižice oz. v pogodbi na vrhu aktivacijskega obrazca. Sestavljena je iz številk ter treh črk.

Podatek o avto delih, kritih z vašim jamstvom lahko preberete v jamstveni knjižici na strani 8. člen 6. – deli z jamstvom.

Za uveljavljanje storitve upravljanja jamstva je potrebno pred kakršnim koli posegom na vozilu poklicati na tehnični oddelek, saj mora biti odprava okvare koordinirana s strani Motive Service. V primeru, da tega ne storite, povračilo stroškov odprave okvare ni mogoče.

Motive Service vam nudi svoje storitve v vseh državah EU. S klicem na tehnični oddelek Motive Service na tel. št. +386 5 901 6581 vas bodo vodili skozi postopek odprave okvare na vašem vozilu.

Storitev upravljanja jamstva je veljavna le za lastnika vozila, za katerega je bilo jamstvo aktivirano. Prenos lastništva na novega lastnika ni možna.

Jamstvo in garancija - Uvoz avtomobila

Kontaktirajte nas za več informacij

Naši glavni partnerji

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!