(+386) 040 558 972

Uredimo vam leasing za avto po vaših željah

Izkoristite možnosti za ugodno financiranje vozila, ki si ga želite. Prilagojeno za fizične osebe, pravne osebe in tujce z začasnim prebivališčem.

Vse vrste vozil

Finančni leasing za nova in rabljena osebna vozila, motorje in bivalnike.

Fizične in pravne osebe

Financiranje za avto sklenemo tako za fizične, kot za pravne osebe.

Tudi za tuje državljane

Lizing uredimo tudi za tuje državljane, s stalnim ali začasnim bivanjem.

Hitro in učinkovito

Leasing ponudbo vam pripravimo hitro ter pomagamo z vso papirologijo.

Potrebujete pomoč pri ureditvi leasinga za avto?

Leasing avtomobila popolnoma po vaših željah

Finančni lizing je oblika financiranja, podobna običajnemu kreditu, s tem da so pogoji za pridobitev precej bolj enostavni. Mesečni obroki se lahko prilagajajo glede na vaše želje oziroma finančne zmožnosti. Izberete lahko višino pologa oz. prvega obroka, dolžino trajanja lizinga za avto ter v nekaterih primerih še višino zadnjega obroka. Ta način financiranja je primeren tako za pravne, kot za fizične osebe, glavne prednosti v primerjavi z običajnim kreditom pa so predvsem enostavnost, hitrost odobritve in večja fleksibilnost oziroma prilagajanje vašim željam.

Pri uvozu avtomobila omogočamo finančni leasing za nova in rabljena osebna vozila, motorje in bivalnike, pri čemer vsota starosti vozila in dobe odplačevanja ne sme presegati 12, v določenih primerih celo 14 let. Če se na primer odločite za 5 let staro vozilo, doba financiranja ne more biti daljša od 7 let.

Financiranje za:

Fizične osebe - Leasing osebnih vozil

Za čim hitrejši in enostavnejši postopek financiranja vozila priporočamo, da predhodno že izpolnite vlogo za financiranje in imate pripravljene vse potrebne dokumente:

Lizing uredimo tudi za tuje državljane - s stalnim ali začasnim bivanjem.

Dokumentacija za: Zaposleni/samozaposleni

Dokumentacija za: Upokojenci

Dokumentacija za: Kmetovalci

Dokumentacija za: Poroki

Pravne osebe - Leasing osebnih vozil

Za čim hitrejši in enostavnejši postopek financiranja vozila priporočamo, da predhodno že izpolnite vlogo za financiranje in imate pripravljene vse potrebne dokumente:

Dokumentacija za: Pravne osebe

Dokumentacija za: Samostojni podjetniki

Dokumentacija za: Poroki

Dokumenti

Kontaktirajte nas

Odpiralni čas

Od ponedeljka do petka od 8:00 do 19:00,

ob sobotah od 8:00 do 14:00

Kontaktirajte nas

  FAQ - pogosta vprašanja

  Uredimo lahko tudi financiranje vozila.

  Avtomobile po naročilu uvozimo tako za fizične kupce, kot za pravne osebe. Možen je neposreden nakup, lahko pa seveda poskrbimo tudi za financiranje vozila. Kateri način je za vas najprimernejši, je odvisno od več dejavnikov, zato je najlažje, da nas takoj kontaktirate in z veseljem poiščemo optimalno rešitev posebej za vas.

  Lizing za avto uredimo tako za fizične osebe, kot tudi za pravne osebe. Z leasingom avtomobila koristite tudi dodatne ugodnosti: zaščitite svojo likvidnost, DDV se plača samo na vaše lizinške obroke in vsa posebna lizinška plačila, ki jih morate izvesti, ne pa na celotno ceno vozila. Leasing prav tako pomeni, da lahko vedno vozite najnovejše vozilo.

  Vozila lahko iščete v Nemčiji, Italiji, na Nizozemskem… Za uvoz avtomobila iz Nemčije je najbolje preveriti ponudbo na portalih, kot sta mobile.de in autoscout24.de. Za uvoz avtomobila iz Italije, Avstrije, Skandinavije, Nizozemske, Belgije, Francije in drugih držav predlagamo portal autoscout24.com, se pa nekaj avtomobilov iz teh držav najde tudi na mobile.de. Ta v splošnem velja za najbolj varen in zanesljiv spletni oglasnik rabljenih avtomobilov.

  Vedno pa nam lahko sporočite svoje želje z oddajo kontaktnega obrazca in vozilo za vas najdemo mi.

  Trajanje postopka nekoliko variira. Če začnemo šteti z dnem, ko prodajalec v tujini prejme kupnino za vozilo na svoj račun, se takoj lotimo organizacije zavarovanega transporta. V veliki večini primerov je avto že isti teden dostavljen v Ljubljano. Prvi delovni dan po prihodu vozila pridobimo izjavo o emisijski skladnosti vozila in jo skupaj z ostalo dokumentacijo posredujemo na FURS.

  Dokumente za uvoz avtomobila uredimo karseda hitro.

  Pristojni davčni organ reši vlogo (v zakonsko določenem roku 30 dni) in vam pošlje odmero davka na motorna vozila. Za svoje stranke se vedno potrudimo, da odmero prejmete opazno hitreje. Sledi plačilo odmerjenega davka, naslednji delovni dan pa je plačilo zavedeno v sistemu in s tem omogočen zaključek postopka. In tako je vaš novi avto uvožen in pripravljen za registracijo.

  Davek na motorna vozila (DMV) se plačuje za vozila, ki se dajo prvič v promet ali se prvič registrirajo na območju Republike Slovenije in se razlikuje glede na vrsto in lastnost vozila. (povzeto po FURS).

   

  Osnova za določitev stopnje davka na motorna vozila (izračun DMV 2021) je izpust CO2vrsta pogona (bencin, dizel, elektrika), nazivna moč motorjaemisijski standard in starost vozila.

  Izračun, ki vam ga pošljemo, vključuje vse stroške do registracije vozila v Sloveniji, navedena pa je tudi postavka davek na motorna vozila (DMV), ki ga odmeri FURS in ga plačate neposredno na prehodni davčni podračun.

  Za registracijo vozila v Sloveniji vam nato ostane še strošek zavarovanja vozila in plačila registracije ter cestne takse, odvisno od starosti vozila pa je lahko potreben še tehnični pregled.

  Obstajajo redki primeri, kjer nastanejo dodatni stroški, na katere pa vas bomo vnaprej opozorili.

  Za vas prevzamemo celoten postopek uvoza avtomobila, tako da lahko svoj čas posvečate vam pomembnejšim stvarem. Tekom postopka potrebujemo le nekaj vaših podpisov, sami pa v večini primerov plačate tudi davek na motorna vozila (DMV), za kar dobite vsa potrebna navodila. Preostane vam le še sladka skrb odpeljati svoj novi avto.

  Predpogoj je, da so poravnane zapadle terjatve in izpolnjena vloga za spremembo pogodbe o financiranju:

  • maksimalna doba financiranja je 84 mesecev za finančni leasing
  • maksimalna starost predmeta leasinga ob poteku pogodbe je 12 let
  • maksimalna doba moratorija je 3 mesece

  Na podlagi izpolnjenih pogojev gre vloga na odobritev v poslovodstvo. Ob tem nastane strošek reprograma, ki ga je potrebno poravnati ob izvedbi reprograma.

  Potrebujete pomoč pri ureditvi leasinga za avto?