Uvoz vozil po naročilu

Enostavno in varno do sanjskega avtomobila​

Poiščemo vam vozilo po vaših željah, uredimo vso papirologijo in poskrbimo za vse uvozne postopke. Na željo uredimo še financiranje.

Postanite član
naše družine!

arrow-2
Eva Zupančič
Eva Zupančič
27. Avgust, 2022.
GAS Avto fantje so najprej odlično poskrbeli za prodajo mojega avta, ki je bil prodan hitro in po višji ceni, kot sem pričakovala. Potem sem jim zaupala tudi nakup novega vozila, s katerim sem že več kot eno leto zelo zadovoljna. Vsekakor jih toplo priporočam za uvoz avtomobila in vse ostalo, povezano z avtomobili!
matic markelj
matic markelj
17. Avgust, 2022.
Zelo zadovoljen s storitvijo in vozilom, dobil veliko pomoči pri izbiri avtomobila in hiter uvoz
Urška Videmšek
Urška Videmšek
3. Avgust, 2022.
Podjetje Uvoz avtomobila mi je pomagal oziroma uredil uvoziti avtomobil Mini iz tujine. Ustreznega modela v Sloveniji ni bilo na voljo, zato sem se odločila za uvoz rabljenega vozila iz Nemčije, pri tem pa je bila pomoč neprecenljiva. Dobila sem odgovore na vsa vprašanja, avto je odličen, dokumentacija hitro urejena. Če se odločate za nakup avtomobila v tujini, vam podjetje Uvoz avtomobila toplo priporočam.
Janja B. Šuler
Janja B. Šuler
30. Julij, 2022.
To je bil najin prvi nakup avtomobila iz tujine. Imela sva ogromno vprašanj, pa tudi strahov, ali bo vse v redu. Izkušnja z ekipo in g. Klemnom je bila več kot pozitivna. Ažurni, suportivni, vodijo te čez celoten proces in sproti obveščajo o vseh korakih. Odlično in toplo priporočam.
Marko
Marko
15. Julij, 2022.
Zelo dobra izkušnja uvoza, profesionalna in odzivna ekipa od prvega kontakta do prevzema avtomobila.
Tina Grlj
Tina Grlj
30. Junij, 2022.
Nakup avtomobila v trenutni situaciji na avtomobilskem trgu je lahko prava nočna mora, še posebej če iščeš točno določen avto. Midva z možem sva se tako ''zapičila'' v električen avto s top opremo, ki pri nas še ni bil na voljo niti za naročilo, za nek približek pa bi bila čakalna doba 12 mesecev. Tako nama ni ostalo drugega kot da avto uvoziva. Ves čas iskanja in urejanja dokumentacije je bil Klemen zelo korekten, prijazen, ustrežljiv, hitro je odgovoril na vsa najina vprašanja in naredil vse, kar je lahko, da je bil avto čimprej pripeljan v Slovenijo. Nato je izredno hitro uredil vso dokumentacijo (odločba za DMV in plačilo DDV), vse je potekalo gladko in brez nepotrebnih komplikacij- v roku enega tedna je bilo vozilo registrirano. Vsekakor toplo priporočam to opcijo, če ste v iskanju novega ali rabljenega vozila!
Miha Kumar
Miha Kumar
24. April, 2022.
Iskali smo zelo redek avtomobil peugeot 208gti by peugeot sport, zato je bilo izbire dokaj malo preveriti pa so morali prav vsak avtomobil, mnoge od teh sem nakoncu zavrnil ker mi dolocene malenkosti niso bile vsec, kar so pri uvozu-avtomobila potrpezljivo sprejeli in po pol leta smo koncno nasli avtomobil, ki smo ga zeleli, profesionalen in potpezljiv uvoz z veliko koristnimi nasveti vsekakor jih priporocam

Vpišite vaše želje spodaj v obrazec

V kontaktnem obrazcu vpišite želje in pomagamo vam najti vaš sanjski avto.

  Vpišite vaše želje, kakšno vozilo želite:


  Želite financiranje? Izberite obliko financiranja

  Vpišite vaše osebne podatke:

  Kako poteka uvoz avtomobila?

  Ko prvič opravite uvoz po naročilu, si drugačen način nakupa avtomobila težko sploh še predstavljate.

  Poiščemo primerno vozilo

  Zaupajte nam svoje želje in vaš sanjski avto poiščemo za vas. Če pa ste ga že našli sami, nam enostavno posredujte oglas.

  Izračunamo stroške uvoza

  Stroške vam izračunamo takoj in do centa natančno, tako da vnaprej veste, točno koliko vas bo vaš sanjski avto stal do registracije.

  Preverimo izbrano vozilo

  Vsak najden avtomobil za vas temeljito preverimo. Na podlagi zbranih informacij se posvetujemo z vami, da se odločite, ali je to vaš sanjski avto ali nadaljujemo z iskanjem.

  Pripeljemo vozilo v Slovenijo

  Uredimo vso dokumentacijo s prodajalcem vozila, organiziramo zavarovan transport in opravimo vse uvozne postopke. Na željo poskrbimo tudi za financiranje.

  0 +

  uvozov po

  naročilu

  0 +
  let izkušenj
  0 +
  znamk avtomobilov​
  0 %
  zadovoljstvo

  FAQ - pogosta vprašanja

  Na kratko zato, ker boste za enako ali nižjo ceno dobili bolje opremljen in bolje vzdrževan avto. Razlog je lahko tudi ta, da avtomobila po svojih željah v Sloveniji ne najdete.

  Evropski trg vozil ponuja ogromno izbire – v vsakem trenutku je na voljo nekaj milijonov vozil. Če imate specifične želje glede barve, opreme, motorizacije, starosti, prevoženih kilometrov in drugih parametrov, je precejšnja verjetnost, da bo vaš sanjski avto bistveno lažje in hitreje najti v tujini.

  Uvoz avtomobila iz Nemčije

  Poleg tega v Zahodni in Severni Evropi ljudje namenjajo manjši delež svojega premoženja za nakup avtomobila, kot je navada pri nas. Posledično ti avtomobili lastnikom predstavljajo manjše finančno breme in so temu primerno bolje, brezkompromisno vzdrževani.

  Če vzamemo za primer Nemčijo, od koder pridobimo večino vozil, sta plusa tudi urejenost trga rabljenih vozil (vključno s hudimi kaznimi za goljufe) in pa natančnost tehničnih pregledov, ki zahteva vestno vzdrževanje vozila.

  Vozila lahko iščete v Nemčiji, Italiji, Nizozemski … Za uvoz avtomobila iz Nemčije je najbolje preveriti ponudbo na portalih, kot sta mobile.de in autoscout24.de. Za uvoz avtomobila iz Italije, Avstrije, Skandinavije, Nizozemske, Belgije, Francije in drugih držav predlagamo portal autoscout24.com, se pa nekaj avtomobilov iz teh držav najde tudi na mobile.de. Ta v splošnem velja za najbolj varen in zanesljiv spletni oglasnik rabljenih avtomobilov.

  Vedno pa nam lahko sporočite svoje želje z oddajo kontaktnega obrazca in vozilo za vas najdemo mi.

  Uredimo vam lahko tudi financiranje vozila.

  Avtomobile po naročilu uvozimo tako za fizične kupce, kot za pravne osebe. Možen je neposreden nakup, lahko pa seveda poskrbimo tudi za financiranje vozila. Kateri način je za vas najprimernejši, je odvisno od več dejavnikov, zato je najlažje, da nas takoj kontaktirate in z veseljem poiščemo optimalno rešitev posebej za vas.

  Da, omogočamo tudi pregled vozila pred nakupom. Ta storitev ni vključena v standardne stroške uvoza po naročilu, za točno ponudbo nas kontaktirajte preko spletnega obrazca.

  Trajanje postopka nekoliko variira. Če začnemo šteti z dnem, ko prodajalec v tujini prejme kupnino za vozilo na svoj račun, se takoj lotimo organizacije zavarovanega transporta. V veliki večini primerov je avto že isti teden dostavljen v Ljubljano. Prvi delovni dan po prihodu vozila pridobimo izjavo o emisijski skladnosti vozila in jo skupaj z ostalo dokumentacijo posredujemo na FURS.

  Dokumente za uvoz avtomobila uredimo karseda hitro

  Pristojni davčni organ reši vlogo (v zakonsko določenem roku 30 dni) in vam pošlje odmero davka na motorna vozila. Za svoje stranke se vedno potrudimo, da odmero prejmete karseda hitro. Sledi plačilo odmerjenega davka, naslednji delovni dan pa je plačilo zavedeno v sistemu in s tem omogočen zaključek postopka homologacije. In tako je vaš novi avto uvožen in pripravljen za registracijo.

  Davek na motorna vozila (DMV) se plačuje za vozila, ki se dajo prvič v promet ali se prvič registrirajo na območju Republike Slovenije in se razlikuje glede na vrsto in lastnost vozila. (povzeto po FURS).

   

  Osnova za določitev stopnje davka na motorna vozila (izračun DMV 2021) je izpust CO2vrsta pogona (bencin, dizel, elektrika), nazivna moč motorjaemisijski standard in starost vozila.

  Dodatni stroški pri uvozu vozila so še:

  Izračun, ki vam ga pošljemo, vključuje vse stroške do registracije vozila v Sloveniji, v večini primerov je izjema le davek na motorna vozila (DMV). Slednjega vam odmeri FURS in ga plačate na prehodni davčni podračun.

  Za registracijo vozila v Sloveniji vam nato ostane še strošek zavarovanja vozila in plačila registracije ter cestne takse, odvisno od starosti vozila pa je lahko potreben še tehnični pregled.

  Obstajajo redki primeri, kjer nastanejo dodatni stroški, na katere pa vas bomo vnaprej opozorili.

  Za vas prevzamemo celoten postopek uvoza avtomobila, tako da lahko svoj čas posvečate vam pomembnejšim stvarem. Tekom postopka potrebujemo le nekaj vaših podpisov, sami pa v večini primerov plačate tudi davek na motorna vozila (DMV), za kar dobite vsa potrebna navodila. Ostane vam le še sladka skrb odpeljati svoj novi avto.

  Vsako vozilo temeljito preverimo

  temeljitim preverjanjem vozila se vnaprej izognemo tovrstnim težavam. V primeru, da bi do tega kljub vsemu prišlo, v dogovoru z vami poiščemo najboljšo rešitev. Uvoz vozil po naročilu temelji na obojestranskem zaupanju, zato je vaše zadovoljstvo naša absolutna prioriteta.

  V določenih primerih uvozimo tudi takšna vozila. Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca za točne informacije.