Uvoz vozil po naročilu

Enostavno in varno do sanjskega avtomobila​

Poiščemo vam vozilo po vaših željah, uredimo vso papirologijo in poskrbimo za vse uvozne postopke. Na željo uredimo še financiranje.

Postanite član
naše družine!

arrow-2
Klemen Ravnihar
Klemen Ravnihar
18. Maj, 2023.
Res dobra izkušnja z Markotom in Klemenom. Postopek uvoza BMWja je bil enostaven in gladek. Predvsem mi je prisla prav pomoc pri uradnih postopkih, prepisih itd. Uspešno so prodali tudi moj prejsnji avto BMW 😉
Jure Šutar
Jure Šutar
21. April, 2023.
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5 stars) I recently had the pleasure of working with the company, and I cannot praise them enough for their exceptional service and professionalism. From the moment I contacted them to import a my dream car, right through to when they helped me sell it a year later, my experience was nothing short of outstanding. The team demonstrated a unique blend of expertise and friendliness that made me feel confident and at ease throughout the entire process. They were incredibly knowledgeable about the luxury car market and took the time to understand my needs, ensuring I received the best possible deal. One thing that stood out was their impeccable communication. They were always quick to respond to my questions and provided detailed information, making the whole process transparent and stress-free. I appreciated their proactive approach in keeping me updated on the progress of my car import and eventual sale. Not only did they successfully import my dream car, but they also made the process of selling it a breeze. Their extensive network of potential buyers and marketing strategies ensured a quick and profitable sale, all while maintaining the same high level of professionalism and customer service. Thank you for a phenomenal experience!
žiga porenta
žiga porenta
31. Marec, 2023.
Klemen uresniči vse zelje????????
Jure Debevec
Jure Debevec
29. Marec, 2023.
Top ekipa. Res super storitev!
Urban Primožič
Urban Primožič
2. Marec, 2023.
Hitra odzivnost in super storitev. Priporočam!

Vpišite vaše želje spodaj v obrazec

V kontaktnem obrazcu vpišite želje in pomagamo vam najti vaš sanjski avto.

  Vpišite vaše želje, kakšno vozilo želite:

  Želite financiranje? Izberite obliko financiranja

  Vpišite vaše osebne podatke:

  Kako poteka uvoz avtomobila?

  Ko prvič opravite uvoz po naročilu, si drugačen način nakupa avtomobila težko sploh še predstavljate.

  Poiščemo primerno vozilo

  Zaupajte nam svoje želje in vaš sanjski avto poiščemo za vas. Če pa ste ga že našli sami, nam enostavno posredujte oglas.

  Izračunamo stroške uvoza

  Stroške vam izračunamo takoj in do centa natančno, tako da vnaprej veste, točno koliko vas bo vaš sanjski avto stal do registracije.

  Preverimo izbrano vozilo

  Vsak najden avtomobil za vas temeljito preverimo. Na podlagi zbranih informacij se posvetujemo z vami, da se odločite, ali je to vaš sanjski avto ali nadaljujemo z iskanjem.

  Pripeljemo vozilo v Slovenijo

  Uredimo vso dokumentacijo s prodajalcem vozila, organiziramo zavarovan transport in opravimo vse uvozne postopke. Na željo poskrbimo tudi za financiranje ali kredit.

  0 +

  uvozov po

  naročilu letno

  0 +
  let izkušenj
  0 +
  znamk avtomobilov​
  0 %
  zadovoljstvo

  FAQ - pogosta vprašanja

  Na kratko zato, ker boste za enako ali nižjo ceno dobili bolje opremljen in bolje vzdrževan avto. Razlog je lahko tudi ta, da avtomobila po svojih željah v Sloveniji ne najdete.

  Evropski trg vozil ponuja ogromno izbire – v vsakem trenutku je na voljo nekaj milijonov vozil. Če imate specifične želje glede barve, opreme, motorizacije, starosti, prevoženih kilometrov in drugih parametrov, je precejšnja verjetnost, da bo vaš sanjski avto bistveno lažje in hitreje najti v tujini.

  Uvoz avtomobila iz Nemčije

  Poleg tega v Zahodni in Severni Evropi ljudje namenjajo manjši delež svojega premoženja za nakup avtomobila, kot je navada pri nas. Posledično ti avtomobili lastnikom predstavljajo manjše finančno breme in so temu primerno bolje, brezkompromisno vzdrževani.

  Če vzamemo za primer uvoz vozila iz Nemčije, od koder pridobimo večino vozil, sta plusa tudi urejenost trga rabljenih vozil (vključno s hudimi kaznimi za goljufe) in pa natančnost tehničnih pregledov, ki zahteva vestno vzdrževanje vozila.

  Vozila lahko iščete v Nemčiji, Italiji, Nizozemski … Za uvoz avtomobila iz Nemčije je najbolje preveriti ponudbo na portalih, kot sta mobile.de in autoscout24.de. Za uvoz avtomobila iz Italije, Avstrije, Skandinavije, Nizozemske, Belgije, Francije in drugih držav predlagamo portal autoscout24.com, se pa nekaj avtomobilov iz teh držav najde tudi na mobile.de. Ta v splošnem velja za najbolj varen in zanesljiv spletni oglasnik rabljenih avtomobilov.

  Vedno pa nam lahko sporočite svoje želje z oddajo kontaktnega obrazca in vozilo za vas najdemo mi.

  Uredimo vam lahko tudi financiranje vozila.

  Avtomobile po naročilu uvozimo tako za fizične kupce, kot za pravne osebe. Možen je neposreden nakup, lahko pa seveda poskrbimo tudi za financiranje vozila. Kateri način je za vas najprimernejši, je odvisno od več dejavnikov, zato je najlažje, da nas takoj kontaktirate in z veseljem poiščemo optimalno rešitev posebej za vas.

  Da, omogočamo tudi pregled vozila pred nakupom. Ta storitev ni vključena v standardne stroške uvoza po naročilu, za točno ponudbo nas kontaktirajte preko spletnega obrazca.

  Trajanje postopka nekoliko variira. Če začnemo šteti z dnem, ko prodajalec v tujini prejme kupnino za vozilo na svoj račun, se takoj lotimo organizacije zavarovanega transporta. V veliki večini primerov je avto že isti teden dostavljen v Ljubljano. Prvi delovni dan po prihodu vozila pridobimo izjavo o emisijski skladnosti vozila in jo skupaj z ostalo dokumentacijo posredujemo na FURS.

  Dokumente za uvoz avtomobila uredimo karseda hitro

  Pristojni davčni organ reši vlogo (v zakonsko določenem roku 30 dni) in vam pošlje odmero davka na motorna vozila. Za svoje stranke se vedno potrudimo, da odmero prejmete karseda hitro. Sledi plačilo odmerjenega davka, naslednji delovni dan pa je plačilo zavedeno v sistemu in s tem omogočen zaključek postopka homologacije. In tako je vaš novi avto uvožen in pripravljen za registracijo.

  Davek na motorna vozila (DMV) se plačuje za vozila, ki se dajo prvič v promet ali se prvič registrirajo na območju Republike Slovenije in se razlikuje glede na vrsto in lastnost vozila. (povzeto po FURS).

   

  Osnova za določitev stopnje davka na motorna vozila (izračun DMV 2021) je izpust CO2vrsta pogona (bencin, dizel, elektrika), nazivna moč motorjaemisijski standard in starost vozila.

  Dodatni stroški pri uvozu vozila so še:

  Izračun, ki vam ga pošljemo, vključuje vse stroške do registracije vozila v Sloveniji, v večini primerov je izjema le davek na motorna vozila (DMV). Slednjega vam odmeri FURS in ga plačate na prehodni davčni podračun.

  Za registracijo vozila v Sloveniji vam nato ostane še strošek zavarovanja vozila in plačila registracije ter cestne takse, odvisno od starosti vozila pa je lahko potreben še tehnični pregled.

  Obstajajo redki primeri, kjer nastanejo dodatni stroški, na katere pa vas bomo vnaprej opozorili.

  Za vas prevzamemo celoten postopek uvoza avtomobila, tako da lahko svoj čas posvečate vam pomembnejšim stvarem. Tekom postopka potrebujemo le nekaj vaših podpisov, sami pa v večini primerov plačate tudi davek na motorna vozila (DMV), za kar dobite vsa potrebna navodila. Ostane vam le še sladka skrb odpeljati svoj novi avto.

  Vsako vozilo temeljito preverimo

  temeljitim preverjanjem vozila se vnaprej izognemo tovrstnim težavam. V primeru, da bi do tega kljub vsemu prišlo, v dogovoru z vami poiščemo najboljšo rešitev. Uvoz vozil po naročilu temelji na obojestranskem zaupanju, zato je vaše zadovoljstvo naša absolutna prioriteta.

  V določenih primerih uvozimo tudi takšna vozila. Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca za točne informacije.

  Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!