(+386) 040 558 972
Komisijska prodaja vozil: Najenostavnejši način prodaje avtomobila
Komisijska prodaja vozil: Najenostavnejši način prodaje avtomobila

Komisijska prodaja vozil: Najenostavnejši način prodaje avtomobila

13. Avg 2023

Prodaja avtomobila lahko predstavlja stresen in časovno potraten proces, še posebej, če se ne želite ukvarjati s pogajanji s potencialnimi kupci. Kot izkušen in uveljavljen trgovec z vozili vam lahko ponudimo rešitev v obliki komisijske prodaje, ki vam omogoča prodajo vašega avtomobila brez stresa.

Želite vaše vozilo prodati preko nas?

Pišite nam preko spodnjega obrazca in dogovorili se bomo za termin.

  Kaj je komisijska prodaja vozila?

  KOMISIJSKA PRODAJA VOZIL oziroma POSREDNIŠKA PRODAJA VOZIL je način prodaje, pri katerem bomo kot vaš zaupanja vreden posrednik prevzeli vse naloge in odgovornosti v zvezi s prodajo vašega vozila. Tako ste lahko vi brez skrbi in prihranite čas, medtem ko se mi ukvarjamo z vsemi postopki prodajnega procesa. Naš cilj je, da vam zagotovimo najvišjo možno prodajno ceno za vaše vozilo ter vam omogočimo prijetno in brezskrbno izkušnjo prodaje vozila.

  Ocenili bomo vrednost vašega vozila, poskrbeli za profesionalno fotografiranje in promocijo ter navezali stik s potencialnimi kupci, ki raziskujejo avto.net. Prevzeli bomo vse klice in povpraševanja ter v vašem imenu vodili komunikacijo s kupci. Zavedamo se, da je za vas pomembno, da prejmete pošteno plačilo za svoje vozilo, zato vam zagotavljamo, da bomo vrednost vozila ocenili realno in tržno primerljivo.

  Ko je prodaja zaključena, v najkrajšem možnem času poskrbimo za izplačilo na vaš transakcijski račun. Obenem vam bomo zaračunali vnaprej določeno, minimalno provizijo ob prodaji, kar pomeni, da boste deležni večjega dobička od prodaje vozila.

  Komisijska prodaja - Renault Clio RS 200 Cup in Renault Clio Williams

  Kakšen je postopek? Kaj morate narediti?

  1. Pišite nam preko kontaktnega obrazca zgoraj, ali nas pokličite na telefonsko številko 040 558 972 ali na 070 475 333.
  2. Dogovorimo se za termin, kdaj pripeljete vaše vozilo na fotografiranje (vozilo pripeljete očiščeno – zunanjost in notranjost).
  3. Na lokaciji se dogovorimo glede cene, ki jo želite iztržiti za svoje vozilo.
  4. Vozilo lahko nato odpeljete in ga uporabljate do prodaje ali ga pustite na hranjenju pri nas.
  5. Ko se s potencialnimi kupci dogovorimo za ogled avtomobila, se skupaj z vami uskladimo za termin, ki vam ustreza, da vozilo pripeljete na ogled.
  6. Ko je prodaja zaključena, v najkrajšem možnem času poskrbimo za izplačilo na vaš transakcijski račun.

  Kaj so prednosti posredniške prodaje?

  Ena izmed glavnih prednosti komisijske prodaje avtomobila je, da se lahko brez skrbi osredotočite na svoje vsakodnevne obveznosti, medtem ko se mi ukvarjamo s prodajo vašega avtomobila. Prav tako se lahko izognete pogajanjem s potencialnimi kupci, saj to v celoti prevzamemo mi.

  Vozilo, ki nam ga pripeljete profesionalno fotografiramo 📸

  Druga prednost je, da pred prodajo zagotovimo profesionalne fotografije vašega avtomobila, ki bodo vaše vozilo podrobno predstavile potencialnim kupcem. To bo pomagalo pri privabljanju večjega števila potencialnih kupcev in pospeševanju prodaje vašega avtomobila.

  Tretja prednost je, da imamo kot avtomobilski trgovec veliko izkušenj in znanja o trgu avtomobilov, kar pomaga pri prodaji vašega avtomobila za višjo ceno. Prav tako lahko potencialnemu kupcu za vaše vozilo ponudimo različne možnosti financiranja – uredimo lahhko leasing vozila ali kredit za avto.

  Zaupajte nam svoje vozilo in se prepričajte, da je komisijska prodaja najboljša rešitev za brezskrbno prodajo avtomobila. Naša predanost, strokovnost in osebni pristop vam bodo zagotovili uspešno prodajo vašega vozila in zadovoljstvo vseh vključenih strank.

  Kategorije

  Nedavne objave

  O nas - Uvoz-avtomobila.si

  Klemen Grilc - Uvoz avtomobila
  Klemen Grilc
  Blog Editor

  Sem Klemen Grilc, obraz in idejni vodja Uvoz-avtomobila.si. Avtomobili so bili moja prva ljubezen, ki iz leta v leto le raste. Že v času študija na Ekonomski fakulteti … [VEČ]

  Copyright © 2023. Vse pravice zadržane. Pogoji poslovanja. GAS Avto, d.o.o.
  To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve.