(+386) 040 558 972

Kontaktirajte nas

Odpiralni čas

Od ponedeljka do petka od 8:00 do 19:00,

ob sobotah od 8:00 do 14:00

  Imate vozilo že izbrano?

  Vedno na voljo

  Strankam smo na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu po epošti, v delovnem času pa tudi preko telefonske številke +386 40 558 972 (dosegljivi tudi na Viber ali WhatsApp). Za ponudbo ali izračun stroškov uporabite obrazec za kontakt.

  Kontaktirajte
  nas tudi preko

  Kontakt Viber in WhatsApp - Uvoz avtomobila
  0 +

  uvozov po

  naročilu letno

  let izkušenj
  0 +
  znamk avtomobilov​
  0 +
  zadovoljstvo
  0 %

  Lokacija - Kje nas najdete?

  Zemljevid - Lokacija Uvoz avtomobila
  Zemljevid - Kliknite na fotografijo za Google Maps navodila do naše lokacije.

  Mnenja strank o uvozu avtomobila

  Stranka je pri nas vedno na prvem mestu. Preberite mnenja naših zadovoljnih strank, ki smo jim pomagali pri uvozu avtomobila.

  Zvezdan Stepančič
  Zvezdan Stepančič
  Iskreno priporočam. Odlična izkušnja.
  Cardoctor.Stolberg
  Cardoctor.Stolberg
  Very professional, quick processing and competent employees! 5 stars
  David Filipović
  David Filipović
  Izredno ustregljiva, odzivna in profesionalna ekipa za uvoz avtomobila. Iskreno sem zelo zadovoljen z njihovim postopkom uvoza. Pripeljali so mi nemško Škodo Octavjo RS 2019, ki mi dobro služi! Hvala Markotu in Klemnu.
  tadej ted
  tadej ted
  The guys are more than professional with a very friendly attitude. They solved and untangled every possible problem thrown at them with the import of an american car. Communication was excellent even at later hours of the day. IF YOU WANT TO IMPORT A CAR GIVE THEM A CALL!!!
  Jani
  Jani
  Odzivni, hitri, zanesljivi. Znajo strokovno svetovati in so zaupanja vredni. Toplo priporočam vsem, ki razmišljajo o uvozu vozila iz tujine.
  Amir Huskić
  Amir Huskić
  Odlična profesionalna izkušnja pri kateri je bilo vse jasno razloženo in narejeno v rokih ter po dogovoru - zelo priporočam.
  Rok Vrhovnik
  Rok Vrhovnik
  Res super izkušnja uvoza avta iz Nemčije. Fantje so odzivni, profesionalni in se že na daleč vidi, da zelo izkušeni. Jaz sem se lep čas sam mučil z iskanjem Volva na slovenskem trgu in obupal, ker je bila večina ponudbe predraga ali pa sumljiva. Obrnil sem se na njih s kar specifičnimi željami in ko smo našli avto, ki mi je bil všeč, so oni poskrbeli za popolnoma vse. Avto sem na koncu samo prišel registrirat in odpeljal. Ni vredno mojih živcev in časa, da bi šel sam čez ta postopek, ker oni to uredijo po res primerni ceni.
  Teraspace d.o.o.
  Teraspace d.o.o.
  Profesionalni in zanesljivi partner, ne samo na področju uvoza avtomobila, ampak tudi mehanizacije. Prijazni, točni, korektni, ugodni.