(+386) 040 558 972

Naša zgodba - uvoz vozil po naročilu

Samo predanost svoji strasti loči prvaka od množice. (A. Naskar)

Naša strast so avtomobili in svoji strasti smo popolnoma predani.

Sem Klemen Grilc, obraz in idejni vodja Uvoz-avtomobila.si, specialist za uvoz vozil. Avtomobili so bili moja prva ljubezen, ki iz leta v leto samo raste. Že v času študija na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani sem s partnerji stopil v svet podjetništva, a želja po delu v avtomobilizmu je tlela v meni še naprej.

Že pred prodajo svojega prvega podjetja sem zato postavil spletno trgovino z avtomobilskimi, zlasti dirkaškimi deli, imenovano Brzina.si in ob podiplomskem študiju soustanovil Formula Student ekipo ljubljanske univerze. V letu vodenja tega projekta smo izdelali prvi formula dirkalnik in z njim nastopili na mednarodnih tekmovanjih, ekipa Superior Engineering pa še danes nudi študentom možnost pridobitve neprecenljivih praktičnih znanj.

Koliko vozil sem uvozil ali izvozil, že davno ne štejem več. Že vse države, kamor me je delo z avtomobili popeljalo, bi težko naštel, štejejo pa zadovoljni obrazi strank, ki so mi zaupale nakup ali prodajo svojega jeklenega konjička in se še danes z veseljem obrnejo na nas za vse, povezano z njihovimi avtomobili.

Uvoz po naročilu - Uvoz avtomobila

Sledila je zaposlitev pri novoustanovljenem podjetju Furlantech, specializiranem za oddajo in prodajo športnih in luksuznih vozil, ki sem mu pomagal zrasti v priljubljeno in priznano znamko. Takoj po odhodu sem dobil ponudbo za delo pri Autobroker by Kreativni najemi, kjer sem dodobra spoznal svet uvoza vozil po naročilu in pridobil ogromno izkušenj.

Spomladi 2019, ko sem želel zapustiti branžo, sem vezi z avtomobilizmom ohranjal kot soorganizator mednardonega drift prvenstva Adria Drift Series in komentator motošport prenosov (Porsche Supercup, Formula 2) na TV3, kasneje pa tudi F1 na kanalu Sportklub. A kaj hitro me je premagala ideja po združitvi ljubezni do avtomobilov in do podjetništva – in tako se je začela zgodba projekta Uvoz-avtomobila.si

Sledite nam

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!

0 +

uvozov po

naročilu letno

0 +
let izkušenj
0 +
znamk avtomobilov​
0 %
zadovoljstvo

Naša ekipa

  • Mlada ekipa posameznikov z večletnimi izkušnjami na svojem področju.
  • Ponudbo bomo pripravili natančno po vaših željah.
  • Zagotovili bomo hitro in kakovostno storitev.

Naši glavni partnerji

Mnenja strank o uvozu avtomobila

Stranka je pri nas vedno na prvem mestu. Preberite mnenja naših zadovoljnih strank, ki smo jim pomagali pri uvozu avtomobila.

Marinela Hari
Marinela Hari
16. November, 2023.
Super izkušnja z uvozom avtomobila. Klemen in Marko sta super in zelo odzivna. Vse je potekalo v najlepšem redu, sem več kot zadovoljna. Priporočam definitivno še ostalim, ki si želite avta iz tujine.
Tadej Ferk
Tadej Ferk
15. November, 2023.
Very professional and fast service. I recommend it to anyone who wants open and discreet communication for the purchase of a car
Sven Kaiser
Sven Kaiser
15. Oktober, 2023.
Of all the import companies we contacted here is where we received the warmest welcome and more or less the best price. Up to date information was given to us all along the process and if / when we decide to import again we will for sure choose this company again.
Luka Bizant
Luka Bizant
15. Oktober, 2023.
Top storitev. Celoten postopek uvoza in dobave avtomobila je potekal brezhibno, Klemen in Marko sta profesionalca z izjemnim posluhom za želje strank.
Blaž Špringer
Blaž Špringer
4. Oktober, 2023.
Vsekakor priporočam njihovo storitev uvoza avtomobila. So hitri, odzivni,korektni ter najugodnejši trenutno na trgu. Avto, ki smo ga pripeljali iz Berlina, sem ga registriral v Sloveniji v 14 dneh. Priporočam!