Naša zgodba - uvoz vozil po naročilu

Samo predanost svoji strasti loči prvaka od množice. (A. Naskar)

Naša strast so avtomobili in svoji strasti smo popolnoma predani.

Sem Klemen Grilc, obraz in idejni vodja Uvoz-avtomobila.si, specialist za uvoz vozil. Avtomobili so bili moja prva ljubezen, ki iz leta v leto samo raste. Že v času študija na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani sem s partnerji stopil v svet podjetništva, a želja po delu v avtomobilizmu je tlela v meni še naprej.

Že pred prodajo svojega prvega podjetja sem zato postavil spletno trgovino z avtomobilskimi, zlasti dirkaškimi deli, imenovano Brzina.si in ob podiplomskem študiju soustanovil Formula Student ekipo ljubljanske univerze. V letu vodenja tega projekta smo izdelali prvi formula dirkalnik in z njim nastopili na mednarodnih tekmovanjih, ekipa Superior Engineering pa še danes nudi študentom možnost pridobitve neprecenljivih praktičnih znanj.

Koliko vozil sem uvozil ali izvozil, že davno ne štejem več. Že vse države, kamor me je delo z avtomobili popeljalo, bi težko naštel, štejejo pa zadovoljni obrazi strank, ki so mi zaupale nakup ali prodajo svojega jeklenega konjička in se še danes z veseljem obrnejo na nas za vse, povezano z njihovimi avtomobili.

Sledila je zaposlitev pri novoustanovljenem podjetju Furlantech, specializiranem za oddajo in prodajo športnih in luksuznih vozil, ki sem mu pomagal zrasti v priljubljeno in priznano znamko. Takoj po odhodu sem dobil ponudbo za delo pri Autobroker by Kreativni najemi, kjer sem dodobra spoznal svet uvoza vozil po naročilu in pridobil ogromno izkušenj.

Spomladi 2019, ko sem želel zapustiti branžo, sem vezi z avtomobilizmom ohranjal kot soorganizator mednardonega drift prvenstva Adria Drift Series in komentator motošport prenosov (Porsche Supercup, Formula 2) na TV3, kasneje pa tudi F1 na kanalu Sportklub. A kaj hitro me je premagala ideja po združitvi ljubezni do avtomobilov in do podjetništva – in tako se je začela zgodba projekta Uvoz-avtomobila.si

Sledite nam

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!

0 +

uvozov po

naročilu letno

0 +
let izkušenj
0 +
znamk avtomobilov​
0 %
zadovoljstvo

Naša ekipa

  • Mlada ekipa posameznikov z večletnimi izkušnjami na svojem področju.
  • Ponudbo bomo pripravili natančno po vaših željah.
  • Zagotovili bomo hitro in kakovostno storitev.

Naši glavni partnerji

Mnenja strank o uvozu avtomobila

Stranka je pri nas vedno na prvem mestu. Preberite mnenja naših zadovoljnih strank, ki smo jim pomagali pri uvozu avtomobila.

Jaka Turk
Jaka Turk
22. Januar, 2023.
Prijazno osebje, pomagajo ti na vsakem koraku, zavzeti za svoje delo. Res pomagajo, da izbereš in kupiš top avto po svojem okusu. Zelo zadovoljen z vašo storitvijo. Priporočam!
Nina Ivančič
Nina Ivančič
15. Januar, 2023.
GAS avto vsekakor priporočam vsem, ki se odločajo za nakup avta in potrebujejo pomoč pri prodaji in nakupu/uvozu iz tujine. Ekipa je izjemno prijazna, prilagodljiva, transparentna in profesionalna. Fantje so v celoti poskrbeli za prodajo mojega avta in mi pomagali pri nakupu novega. Proces prodaje prejšnjega avta je potekal brezhibno - prevzeli so vso komunikacijo s potencialnimi kupci, testne vožnje in dokumentacijo. Pri prodaji starega avta so celo iztržili višjo ceno, kot sem pričakovala, zato je bilo zadovoljstvo z moje strani še toliko večje. 10/10!
Gal Kožar
Gal Kožar
9. Januar, 2023.
Profesionalni in korektni fantje s smrčkom za kvalitetna vozila. Tretje leto brez problemov. Priporočam!
Matjaž Matjašič
Matjaž Matjašič
9. Januar, 2023.
Najboljši customer service. Klemen se res potrudi, da vse poteka tekoče in profesionalno. Tudi po samem prevzemu vozila, se odzovejo, če se porajajo dodatna vprašanja ali se potrebuje pomoč. Vsekakor priporočam.
Rebeka Škrjanc
Rebeka Škrjanc
30. December, 2022.
Best decision I ever made! This was my first time buying a car from Germany and those guys made it really simole. They did all the heavy lifting for me, the car was in Slovenia very quickly and they took care of all communications and paper work. Would choose them again and again 🙌🏼
Nika Dugulin
Nika Dugulin
29. December, 2022.
Odlicno izpeljan uvoz avtomobila golfa GTD, dobro svetovanje, prijazni fantje tako Klemen kot Marko, vse se da domenit, odzivni kadarkoli, odlicno pripravljen ob prevzemu. Zelo priporocam. Hvala vam za use 😁
David Nikolič
David Nikolič
29. November, 2022.
Odlična izkušnja uvoza avtomobila iz Nemčije. Strokovnost ekipe je na vrhunskem nivoju, postopek je potekel karseda hitro. GAS Avto fantje se ažurno odzovejo na sporočila, so vedno na voljo, in radi nudijo pomoč in odgovore na katerakoli vprašanja. Toplo priporočam, če bom še kdaj potreboval avto se bom definitvno ponovno zanesel na Klemna in GAS Avto ekipo.