(+386) 040 558 972

Naša zgodba - uvoz vozil po naročilu

Samo predanost svoji strasti loči prvaka od množice. (A. Naskar)

Naša strast so avtomobili in svoji strasti smo popolnoma predani.

Sem Klemen Grilc, obraz in idejni vodja Uvoz-avtomobila.si, specialist za uvoz vozil. Avtomobili so bili moja prva ljubezen, ki iz leta v leto samo raste. Že v času študija na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani sem s partnerji stopil v svet podjetništva, a želja po delu v avtomobilizmu je tlela v meni še naprej.

Že pred prodajo svojega prvega podjetja sem zato postavil spletno trgovino z avtomobilskimi, zlasti dirkaškimi deli, imenovano Brzina.si in ob podiplomskem študiju soustanovil Formula Student ekipo ljubljanske univerze. V letu vodenja tega projekta smo izdelali prvi formula dirkalnik in z njim nastopili na mednarodnih tekmovanjih, ekipa Superior Engineering pa še danes nudi študentom možnost pridobitve neprecenljivih praktičnih znanj.

Koliko vozil sem uvozil ali izvozil, že davno ne štejem več. Že vse države, kamor me je delo z avtomobili popeljalo, bi težko naštel, štejejo pa zadovoljni obrazi strank, ki so mi zaupale nakup ali prodajo svojega jeklenega konjička in se še danes z veseljem obrnejo na nas za vse, povezano z njihovimi avtomobili.

Uvoz po naročilu - Uvoz avtomobila

Sledila je zaposlitev pri novoustanovljenem podjetju Furlantech, specializiranem za oddajo in prodajo športnih in luksuznih vozil, ki sem mu pomagal zrasti v priljubljeno in priznano znamko. Takoj po odhodu sem dobil ponudbo za delo pri Autobroker by Kreativni najemi, kjer sem dodobra spoznal svet uvoza vozil po naročilu in pridobil ogromno izkušenj.

Spomladi 2019, ko sem želel zapustiti branžo, sem vezi z avtomobilizmom ohranjal kot soorganizator mednardonega drift prvenstva Adria Drift Series in komentator motošport prenosov (Porsche Supercup, Formula 2) na TV3, kasneje pa tudi F1 na kanalu Sportklub. A kaj hitro me je premagala ideja po združitvi ljubezni do avtomobilov in do podjetništva – in tako se je začela zgodba projekta Uvoz-avtomobila.si

Sledite nam

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!

0 +

uvozov po

naročilu letno

let izkušenj
0 +
znamk avtomobilov​
0 +
zadovoljstvo
0 %

Naša ekipa

  • Mlada ekipa posameznikov z večletnimi izkušnjami na svojem področju.
  • Ponudbo bomo pripravili natančno po vaših željah.
  • Zagotovili bomo hitro in kakovostno storitev.

Naši glavni partnerji

Mnenja strank o uvozu avtomobila

Stranka je pri nas vedno na prvem mestu. Preberite mnenja naših zadovoljnih strank, ki smo jim pomagali pri uvozu avtomobila.

Zvezdan Stepančič
Zvezdan Stepančič
Iskreno priporočam. Odlična izkušnja.
Cardoctor.Stolberg
Cardoctor.Stolberg
Very professional, quick processing and competent employees! 5 stars
David Filipović
David Filipović
Izredno ustregljiva, odzivna in profesionalna ekipa za uvoz avtomobila. Iskreno sem zelo zadovoljen z njihovim postopkom uvoza. Pripeljali so mi nemško Škodo Octavjo RS 2019, ki mi dobro služi! Hvala Markotu in Klemnu.
tadej ted
tadej ted
The guys are more than professional with a very friendly attitude. They solved and untangled every possible problem thrown at them with the import of an american car. Communication was excellent even at later hours of the day. IF YOU WANT TO IMPORT A CAR GIVE THEM A CALL!!!
Jani
Jani
Odzivni, hitri, zanesljivi. Znajo strokovno svetovati in so zaupanja vredni. Toplo priporočam vsem, ki razmišljajo o uvozu vozila iz tujine.
Amir Huskić
Amir Huskić
Odlična profesionalna izkušnja pri kateri je bilo vse jasno razloženo in narejeno v rokih ter po dogovoru - zelo priporočam.
Rok Vrhovnik
Rok Vrhovnik
Res super izkušnja uvoza avta iz Nemčije. Fantje so odzivni, profesionalni in se že na daleč vidi, da zelo izkušeni. Jaz sem se lep čas sam mučil z iskanjem Volva na slovenskem trgu in obupal, ker je bila večina ponudbe predraga ali pa sumljiva. Obrnil sem se na njih s kar specifičnimi željami in ko smo našli avto, ki mi je bil všeč, so oni poskrbeli za popolnoma vse. Avto sem na koncu samo prišel registrirat in odpeljal. Ni vredno mojih živcev in časa, da bi šel sam čez ta postopek, ker oni to uredijo po res primerni ceni.
Teraspace d.o.o.
Teraspace d.o.o.
Profesionalni in zanesljivi partner, ne samo na področju uvoza avtomobila, ampak tudi mehanizacije. Prijazni, točni, korektni, ugodni.