(+386) 040 558 972

Mnenja strank o Uvozu avtomobila

Tom Zickero
Tom Zickero
17. December, 2023.
Vse zelo korektno.
Justin Young
Justin Young
15. December, 2023.
Terrific couple of guys to work with. Marko helped me bring my chosen car from Germany with great efficiency and communication. Always available and ready to explain and help with anything. Enjoyed working with them and would highly recommend them.
Ziga Rozman
Ziga Rozman
25. November, 2023.
Odlično izpeljan uvoz
Marinela Hari
Marinela Hari
16. November, 2023.
Super izkušnja z uvozom avtomobila. Klemen in Marko sta super in zelo odzivna. Vse je potekalo v najlepšem redu, sem več kot zadovoljna. Priporočam definitivno še ostalim, ki si želite avta iz tujine.
Tadej Ferk
Tadej Ferk
15. November, 2023.
Very professional and fast service. I recommend it to anyone who wants open and discreet communication for the purchase of a car

Ostala mnenja naših zadovoljnih strank

Z uvozom avtomobila sem zelo zadovoljen. Avto sem uvažal prvič, od družinskega člana sem prejel odlično priporočilo prav za uvoz-avtomobila.si. Vse skupaj je potekalo zelo hitro, avtomobil je bil praktično v treh dnevih od nakazila v Nemčijo v Ljubljani. Kljub dobrim priporočilom je bila vseskozi prisotna skrb in nervoza, vendar je Klemen z mirnim in profesionalnim pristopom, zadevo samozavestno izpeljal in mi dal občutek dobre informiranosti in seznanjenosti s postopkom uvoza, pridobivanja dokumentacije, sklenitve financiranja in registracije.

Avto, ki sem ga izbral je bil ob uvozu star dobre 3 leta, prevoženih je imel cca 85 tisoč kilometrov, vendar brez praske, s preverjeno zgodovino lastništva in servisiranja. Po prevoženih slabih 5 tisoč kilometrih nisem opazil nobene hibe ali skrite napake in sem z vozilom več kot zadovoljen. Vsekakor je uvoz-avtomobila.si moja prva izbira, ko bom kupoval naslednji avtomobil ali prodajal starega.
Mnenje 2
Žan D.
Ljubljana
Nasmejan do ušes. Zelo zadovoljen. Odlična izbira in opravljeno delo pri pripravi vozila do registracije.
Mnenje 4
Tone U.
Gorenja vas
Ko sem se lotil nakupa avtomobila, sem izbiral med nekaj različnimi znamkami in modeli. Pri uvoz-avtomobila.si so si vzeli čas, me poslušali in mi glede na moje želje in potrebe priporočali Audija A4 avant. Nato so poiskali ustrezen avto in ga po moji odobritvi hitro pripeljali v Ljubljano. Všeč mi je bila informiranost, odzivnost in fleksibilnost pri celotnem postopku. Leto dni po nakupu sem prepričan, da so mi odlično svetovali, saj sem z avtom zelo zadovoljen, storitev pa je bila tako ali tako izpeljana na nivoju. Priporočam!
Mnenje 3
Žiga D.
Ig
Klemen mi je v 2020 pomagal pri uvozu dveh vozil, od tega enega zelo specifičnega z okvaro motorja, kar je vedno izziv. Če nekdo išče »full service« in da nima znanja oz živcev in časa ukvarjati se z uvozom je to to. Pomagal mi je najti želeno vozilo, uredil prevoz, homologacijo, DMV, tehnični pregled, praktično storitev na ključ. Konkurence pri uvozih je sicer veliko, cene so tam tam, vendar večina uvaža samo razne 2.0 dizle in nima posluha, če iščeš kaj bolj eksotičnega.
Mnenje 1
Dejan H.
Ljubljana

Vozila naših strank

0 +

uvozov po

naročilu letno

0 +
let izkušenj
0 +
znamk avtomobilov​
0 %
zadovoljstvo

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!

Copyright © 2023. Vse pravice zadržane. Pogoji poslovanja. GAS Avto, d.o.o.
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve.