Mnenja strank o Uvozu avtomobila

Jaka Turk
Jaka Turk
22. Januar, 2023.
Prijazno osebje, pomagajo ti na vsakem koraku, zavzeti za svoje delo. Res pomagajo, da izbereš in kupiš top avto po svojem okusu. Zelo zadovoljen z vašo storitvijo. Priporočam!
Nina Ivančič
Nina Ivančič
15. Januar, 2023.
GAS avto vsekakor priporočam vsem, ki se odločajo za nakup avta in potrebujejo pomoč pri prodaji in nakupu/uvozu iz tujine. Ekipa je izjemno prijazna, prilagodljiva, transparentna in profesionalna. Fantje so v celoti poskrbeli za prodajo mojega avta in mi pomagali pri nakupu novega. Proces prodaje prejšnjega avta je potekal brezhibno - prevzeli so vso komunikacijo s potencialnimi kupci, testne vožnje in dokumentacijo. Pri prodaji starega avta so celo iztržili višjo ceno, kot sem pričakovala, zato je bilo zadovoljstvo z moje strani še toliko večje. 10/10!
Gal Kožar
Gal Kožar
9. Januar, 2023.
Profesionalni in korektni fantje s smrčkom za kvalitetna vozila. Tretje leto brez problemov. Priporočam!
Matjaž Matjašič
Matjaž Matjašič
9. Januar, 2023.
Najboljši customer service. Klemen se res potrudi, da vse poteka tekoče in profesionalno. Tudi po samem prevzemu vozila, se odzovejo, če se porajajo dodatna vprašanja ali se potrebuje pomoč. Vsekakor priporočam.
Rebeka Škrjanc
Rebeka Škrjanc
30. December, 2022.
Best decision I ever made! This was my first time buying a car from Germany and those guys made it really simole. They did all the heavy lifting for me, the car was in Slovenia very quickly and they took care of all communications and paper work. Would choose them again and again 🙌🏼
Nika Dugulin
Nika Dugulin
29. December, 2022.
Odlicno izpeljan uvoz avtomobila golfa GTD, dobro svetovanje, prijazni fantje tako Klemen kot Marko, vse se da domenit, odzivni kadarkoli, odlicno pripravljen ob prevzemu. Zelo priporocam. Hvala vam za use 😁
David Nikolič
David Nikolič
29. November, 2022.
Odlična izkušnja uvoza avtomobila iz Nemčije. Strokovnost ekipe je na vrhunskem nivoju, postopek je potekel karseda hitro. GAS Avto fantje se ažurno odzovejo na sporočila, so vedno na voljo, in radi nudijo pomoč in odgovore na katerakoli vprašanja. Toplo priporočam, če bom še kdaj potreboval avto se bom definitvno ponovno zanesel na Klemna in GAS Avto ekipo.

Ostala mnenja naših zadovoljnih strank

Z uvozom avtomobila sem zelo zadovoljen. Avto sem uvažal prvič, od družinskega člana sem prejel odlično priporočilo prav za uvoz-avtomobila.si. Vse skupaj je potekalo zelo hitro, avtomobil je bil praktično v treh dnevih od nakazila v Nemčijo v Ljubljani. Kljub dobrim priporočilom je bila vseskozi prisotna skrb in nervoza, vendar je Klemen z mirnim in profesionalnim pristopom, zadevo samozavestno izpeljal in mi dal občutek dobre informiranosti in seznanjenosti s postopkom uvoza, pridobivanja dokumentacije, sklenitve financiranja in registracije.

Avto, ki sem ga izbral je bil ob uvozu star dobre 3 leta, prevoženih je imel cca 85 tisoč kilometrov, vendar brez praske, s preverjeno zgodovino lastništva in servisiranja. Po prevoženih slabih 5 tisoč kilometrih nisem opazil nobene hibe ali skrite napake in sem z vozilom več kot zadovoljen. Vsekakor je uvoz-avtomobila.si moja prva izbira, ko bom kupoval naslednji avtomobil ali prodajal starega.
Mnenje 2
Žan D.
Ljubljana
Nasmejan do ušes. Zelo zadovoljen. Odlična izbira in opravljeno delo pri pripravi vozila do registracije.
Mnenje 4
Tone U.
Gorenja vas
Ko sem se lotil nakupa avtomobila, sem izbiral med nekaj različnimi znamkami in modeli. Pri uvoz-avtomobila.si so si vzeli čas, me poslušali in mi glede na moje želje in potrebe priporočali Audija A4 avant. Nato so poiskali ustrezen avto in ga po moji odobritvi hitro pripeljali v Ljubljano. Všeč mi je bila informiranost, odzivnost in fleksibilnost pri celotnem postopku. Leto dni po nakupu sem prepričan, da so mi odlično svetovali, saj sem z avtom zelo zadovoljen, storitev pa je bila tako ali tako izpeljana na nivoju. Priporočam!
Mnenje 3
Žiga D.
Ig
Klemen mi je v 2020 pomagal pri uvozu dveh vozil, od tega enega zelo specifičnega z okvaro motorja, kar je vedno izziv. Če nekdo išče »full service« in da nima znanja oz živcev in časa ukvarjati se z uvozom je to to. Pomagal mi je najti želeno vozilo, uredil prevoz, homologacijo, DMV, tehnični pregled, praktično storitev na ključ. Konkurence pri uvozih je sicer veliko, cene so tam tam, vendar večina uvaža samo razne 2.0 dizle in nima posluha, če iščeš kaj bolj eksotičnega.
Mnenje 1
Dejan H.
Ljubljana

Vozila naših strank

0 +

uvozov po

naročilu letno

0 +
let izkušenj
0 +
znamk avtomobilov​
0 %
zadovoljstvo

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!