(+386) 040 558 972

Mnenja strank o Uvozu avtomobila

Brigita Piko
Brigita Piko
23. Avgust, 2023.
Izkušnja uvoza avtomobila in vsi ostali dogovori glede starega vozila - super; korektna usluga g.Marka in ekipe. Priporočam!
Mate Beštek
Mate Beštek
11. Avgust, 2023.
If there were more stars to give to Klemen and his team, I would gladly do so! It is not easy to find trustworthy people in this industry that would also try so hard to help clients achieve their goals. My experience was really outstanding and at no point in time did I dare to think that things would not be done according to the plan. I can just say - do contact them if you need your dream car or just a car, and they will help you! And I am telling everyone I know about them! Great job!
Sašo Filipič
Sašo Filipič
27. Julij, 2023.
Fantje so izredno prijazni, odprti in profesionalni. Vsekakor je bila moja izkušja zelo pozitivna! Priporočam!
Anže Setnikar
Anže Setnikar
21. Julij, 2023.
Zelo zadovoljen. Priporočam vsem, ki razmišljajo o nakupu vozila iz tujine.
Klavdija Blatnik
Klavdija Blatnik
18. Julij, 2023.
Odlična storitev, hitri in odzivni ✌️ Priporočam.
Andrej Bohnec
Andrej Bohnec
1. Julij, 2023.
Odlična komunikacija, prijazno osebje, celotna storitev ter uvoz na visokem nivoju. Priporočam 😉
Big Boys
Big Boys
30. Junij, 2023.
Dečki porihtajo tak kot treba in takoj ko lahko, priporočam!
Patrik Razem
Patrik Razem
26. Junij, 2023.
Great experience. Marko really made sure he found the best offer for an Alfa Romeo Giulia. He also took care of financing, insurance, registration, and all the required documentation, so the overall process was easy and painless. I would definitely recommend and use their services again.

Ostala mnenja naših zadovoljnih strank

Z uvozom avtomobila sem zelo zadovoljen. Avto sem uvažal prvič, od družinskega člana sem prejel odlično priporočilo prav za uvoz-avtomobila.si. Vse skupaj je potekalo zelo hitro, avtomobil je bil praktično v treh dnevih od nakazila v Nemčijo v Ljubljani. Kljub dobrim priporočilom je bila vseskozi prisotna skrb in nervoza, vendar je Klemen z mirnim in profesionalnim pristopom, zadevo samozavestno izpeljal in mi dal občutek dobre informiranosti in seznanjenosti s postopkom uvoza, pridobivanja dokumentacije, sklenitve financiranja in registracije.

Avto, ki sem ga izbral je bil ob uvozu star dobre 3 leta, prevoženih je imel cca 85 tisoč kilometrov, vendar brez praske, s preverjeno zgodovino lastništva in servisiranja. Po prevoženih slabih 5 tisoč kilometrih nisem opazil nobene hibe ali skrite napake in sem z vozilom več kot zadovoljen. Vsekakor je uvoz-avtomobila.si moja prva izbira, ko bom kupoval naslednji avtomobil ali prodajal starega.
Mnenje 2
Žan D.
Ljubljana
Nasmejan do ušes. Zelo zadovoljen. Odlična izbira in opravljeno delo pri pripravi vozila do registracije.
Mnenje 4
Tone U.
Gorenja vas
Ko sem se lotil nakupa avtomobila, sem izbiral med nekaj različnimi znamkami in modeli. Pri uvoz-avtomobila.si so si vzeli čas, me poslušali in mi glede na moje želje in potrebe priporočali Audija A4 avant. Nato so poiskali ustrezen avto in ga po moji odobritvi hitro pripeljali v Ljubljano. Všeč mi je bila informiranost, odzivnost in fleksibilnost pri celotnem postopku. Leto dni po nakupu sem prepričan, da so mi odlično svetovali, saj sem z avtom zelo zadovoljen, storitev pa je bila tako ali tako izpeljana na nivoju. Priporočam!
Mnenje 3
Žiga D.
Ig
Klemen mi je v 2020 pomagal pri uvozu dveh vozil, od tega enega zelo specifičnega z okvaro motorja, kar je vedno izziv. Če nekdo išče »full service« in da nima znanja oz živcev in časa ukvarjati se z uvozom je to to. Pomagal mi je najti želeno vozilo, uredil prevoz, homologacijo, DMV, tehnični pregled, praktično storitev na ključ. Konkurence pri uvozih je sicer veliko, cene so tam tam, vendar večina uvaža samo razne 2.0 dizle in nima posluha, če iščeš kaj bolj eksotičnega.
Mnenje 1
Dejan H.
Ljubljana

Vozila naših strank

0 +

uvozov po

naročilu letno

0 +
let izkušenj
0 +
znamk avtomobilov​
0 %
zadovoljstvo

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!

Copyright © 2023. Vse pravice zadržane. Pogoji poslovanja. GAS Avto, d.o.o.
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve.