(+386) 040 558 972

Mnenja strank o Uvozu avtomobila

Zvezdan Stepančič
Zvezdan Stepančič
Iskreno priporočam. Odlična izkušnja.
Cardoctor.Stolberg
Cardoctor.Stolberg
Very professional, quick processing and competent employees! 5 stars
David Filipović
David Filipović
Izredno ustregljiva, odzivna in profesionalna ekipa za uvoz avtomobila. Iskreno sem zelo zadovoljen z njihovim postopkom uvoza. Pripeljali so mi nemško Škodo Octavjo RS 2019, ki mi dobro služi! Hvala Markotu in Klemnu.
tadej ted
tadej ted
The guys are more than professional with a very friendly attitude. They solved and untangled every possible problem thrown at them with the import of an american car. Communication was excellent even at later hours of the day. IF YOU WANT TO IMPORT A CAR GIVE THEM A CALL!!!
Jani
Jani
Odzivni, hitri, zanesljivi. Znajo strokovno svetovati in so zaupanja vredni. Toplo priporočam vsem, ki razmišljajo o uvozu vozila iz tujine.
Amir Huskić
Amir Huskić
Odlična profesionalna izkušnja pri kateri je bilo vse jasno razloženo in narejeno v rokih ter po dogovoru - zelo priporočam.
Rok Vrhovnik
Rok Vrhovnik
Res super izkušnja uvoza avta iz Nemčije. Fantje so odzivni, profesionalni in se že na daleč vidi, da zelo izkušeni. Jaz sem se lep čas sam mučil z iskanjem Volva na slovenskem trgu in obupal, ker je bila večina ponudbe predraga ali pa sumljiva. Obrnil sem se na njih s kar specifičnimi željami in ko smo našli avto, ki mi je bil všeč, so oni poskrbeli za popolnoma vse. Avto sem na koncu samo prišel registrirat in odpeljal. Ni vredno mojih živcev in časa, da bi šel sam čez ta postopek, ker oni to uredijo po res primerni ceni.
Teraspace d.o.o.
Teraspace d.o.o.
Profesionalni in zanesljivi partner, ne samo na področju uvoza avtomobila, ampak tudi mehanizacije. Prijazni, točni, korektni, ugodni.

Ostala mnenja naših zadovoljnih strank

Z uvozom avtomobila sem zelo zadovoljen. Avto sem uvažal prvič, od družinskega člana sem prejel odlično priporočilo prav za uvoz-avtomobila.si. Vse skupaj je potekalo zelo hitro, avtomobil je bil praktično v treh dnevih od nakazila v Nemčijo v Ljubljani. Kljub dobrim priporočilom je bila vseskozi prisotna skrb in nervoza, vendar je Klemen z mirnim in profesionalnim pristopom, zadevo samozavestno izpeljal in mi dal občutek dobre informiranosti in seznanjenosti s postopkom uvoza, pridobivanja dokumentacije, sklenitve financiranja in registracije.

Avto, ki sem ga izbral je bil ob uvozu star dobre 3 leta, prevoženih je imel cca 85 tisoč kilometrov, vendar brez praske, s preverjeno zgodovino lastništva in servisiranja. Po prevoženih slabih 5 tisoč kilometrih nisem opazil nobene hibe ali skrite napake in sem z vozilom več kot zadovoljen. Vsekakor je uvoz-avtomobila.si moja prva izbira, ko bom kupoval naslednji avtomobil ali prodajal starega.
Mnenje 2
Žan D.
Ljubljana
Nasmejan do ušes. Zelo zadovoljen. Odlična izbira in opravljeno delo pri pripravi vozila do registracije.
Mnenje 4
Tone U.
Gorenja vas
Ko sem se lotil nakupa avtomobila, sem izbiral med nekaj različnimi znamkami in modeli. Pri uvoz-avtomobila.si so si vzeli čas, me poslušali in mi glede na moje želje in potrebe priporočali Audija A4 avant. Nato so poiskali ustrezen avto in ga po moji odobritvi hitro pripeljali v Ljubljano. Všeč mi je bila informiranost, odzivnost in fleksibilnost pri celotnem postopku. Leto dni po nakupu sem prepričan, da so mi odlično svetovali, saj sem z avtom zelo zadovoljen, storitev pa je bila tako ali tako izpeljana na nivoju. Priporočam!
Mnenje 3
Žiga D.
Ig
Klemen mi je v 2020 pomagal pri uvozu dveh vozil, od tega enega zelo specifičnega z okvaro motorja, kar je vedno izziv. Če nekdo išče »full service« in da nima znanja oz živcev in časa ukvarjati se z uvozom je to to. Pomagal mi je najti želeno vozilo, uredil prevoz, homologacijo, DMV, tehnični pregled, praktično storitev na ključ. Konkurence pri uvozih je sicer veliko, cene so tam tam, vendar večina uvaža samo razne 2.0 dizle in nima posluha, če iščeš kaj bolj eksotičnega.
Mnenje 1
Dejan H.
Ljubljana

Vozila naših strank

0 +

uvozov po

naročilu letno

let izkušenj
0 +
znamk avtomobilov​
0 +
zadovoljstvo
0 %

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!

Copyright © 2023. Vse pravice zadržane. Pogoji poslovanja. GAS Avto, d.o.o.
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve.