Mnenja strank o Uvozu avtomobila

Eva Zupančič
Eva Zupančič
27. Avgust, 2022.
GAS Avto fantje so najprej odlično poskrbeli za prodajo mojega avta, ki je bil prodan hitro in po višji ceni, kot sem pričakovala. Potem sem jim zaupala tudi nakup novega vozila, s katerim sem že več kot eno leto zelo zadovoljna. Vsekakor jih toplo priporočam za uvoz avtomobila in vse ostalo, povezano z avtomobili!
matic markelj
matic markelj
17. Avgust, 2022.
Zelo zadovoljen s storitvijo in vozilom, dobil veliko pomoči pri izbiri avtomobila in hiter uvoz
Urška Videmšek
Urška Videmšek
3. Avgust, 2022.
Podjetje Uvoz avtomobila mi je pomagal oziroma uredil uvoziti avtomobil Mini iz tujine. Ustreznega modela v Sloveniji ni bilo na voljo, zato sem se odločila za uvoz rabljenega vozila iz Nemčije, pri tem pa je bila pomoč neprecenljiva. Dobila sem odgovore na vsa vprašanja, avto je odličen, dokumentacija hitro urejena. Če se odločate za nakup avtomobila v tujini, vam podjetje Uvoz avtomobila toplo priporočam.
Janja B. Šuler
Janja B. Šuler
30. Julij, 2022.
To je bil najin prvi nakup avtomobila iz tujine. Imela sva ogromno vprašanj, pa tudi strahov, ali bo vse v redu. Izkušnja z ekipo in g. Klemnom je bila več kot pozitivna. Ažurni, suportivni, vodijo te čez celoten proces in sproti obveščajo o vseh korakih. Odlično in toplo priporočam.
Marko
Marko
15. Julij, 2022.
Zelo dobra izkušnja uvoza, profesionalna in odzivna ekipa od prvega kontakta do prevzema avtomobila.
Tina Grlj
Tina Grlj
30. Junij, 2022.
Nakup avtomobila v trenutni situaciji na avtomobilskem trgu je lahko prava nočna mora, še posebej če iščeš točno določen avto. Midva z možem sva se tako ''zapičila'' v električen avto s top opremo, ki pri nas še ni bil na voljo niti za naročilo, za nek približek pa bi bila čakalna doba 12 mesecev. Tako nama ni ostalo drugega kot da avto uvoziva. Ves čas iskanja in urejanja dokumentacije je bil Klemen zelo korekten, prijazen, ustrežljiv, hitro je odgovoril na vsa najina vprašanja in naredil vse, kar je lahko, da je bil avto čimprej pripeljan v Slovenijo. Nato je izredno hitro uredil vso dokumentacijo (odločba za DMV in plačilo DDV), vse je potekalo gladko in brez nepotrebnih komplikacij- v roku enega tedna je bilo vozilo registrirano. Vsekakor toplo priporočam to opcijo, če ste v iskanju novega ali rabljenega vozila!
Miha Kumar
Miha Kumar
24. April, 2022.
Iskali smo zelo redek avtomobil peugeot 208gti by peugeot sport, zato je bilo izbire dokaj malo preveriti pa so morali prav vsak avtomobil, mnoge od teh sem nakoncu zavrnil ker mi dolocene malenkosti niso bile vsec, kar so pri uvozu-avtomobila potrpezljivo sprejeli in po pol leta smo koncno nasli avtomobil, ki smo ga zeleli, profesionalen in potpezljiv uvoz z veliko koristnimi nasveti vsekakor jih priporocam

Ostala mnenja naših zadovoljnih strank

Z uvozom avtomobila sem zelo zadovoljen. Avto sem uvažal prvič, od družinskega člana sem prejel odlično priporočilo prav za uvoz-avtomobila.si. Vse skupaj je potekalo zelo hitro, avtomobil je bil praktično v treh dnevih od nakazila v Nemčijo v Ljubljani. Kljub dobrim priporočilom je bila vseskozi prisotna skrb in nervoza, vendar je Klemen z mirnim in profesionalnim pristopom, zadevo samozavestno izpeljal in mi dal občutek dobre informiranosti in seznanjenosti s postopkom uvoza, pridobivanja dokumentacije, sklenitve financiranja in registracije.

Avto, ki sem ga izbral je bil ob uvozu star dobre 3 leta, prevoženih je imel cca 85 tisoč kilometrov, vendar brez praske, s preverjeno zgodovino lastništva in servisiranja. Po prevoženih slabih 5 tisoč kilometrih nisem opazil nobene hibe ali skrite napake in sem z vozilom več kot zadovoljen. Vsekakor je uvoz-avtomobila.si moja prva izbira, ko bom kupoval naslednji avtomobil ali prodajal starega.
Mnenje 2
Žan D.
Ljubljana
Nasmejan do ušes. Zelo zadovoljen. Odlična izbira in opravljeno delo pri pripravi vozila do registracije.
Mnenje 4
Tone U.
Gorenja vas
Ko sem se lotil nakupa avtomobila, sem izbiral med nekaj različnimi znamkami in modeli. Pri uvoz-avtomobila.si so si vzeli čas, me poslušali in mi glede na moje želje in potrebe priporočali Audija A4 avant. Nato so poiskali ustrezen avto in ga po moji odobritvi hitro pripeljali v Ljubljano. Všeč mi je bila informiranost, odzivnost in fleksibilnost pri celotnem postopku. Leto dni po nakupu sem prepričan, da so mi odlično svetovali, saj sem z avtom zelo zadovoljen, storitev pa je bila tako ali tako izpeljana na nivoju. Priporočam!
Mnenje 3
Žiga D.
Ig
Klemen mi je v 2020 pomagal pri uvozu dveh vozil, od tega enega zelo specifičnega z okvaro motorja, kar je vedno izziv. Če nekdo išče »full service« in da nima znanja oz živcev in časa ukvarjati se z uvozom je to to. Pomagal mi je najti želeno vozilo, uredil prevoz, homologacijo, DMV, tehnični pregled, praktično storitev na ključ. Konkurence pri uvozih je sicer veliko, cene so tam tam, vendar večina uvaža samo razne 2.0 dizle in nima posluha, če iščeš kaj bolj eksotičnega.
Mnenje 1
Dejan H.
Ljubljana
0 +

uvozov po

naročilu

0 +
let izkušenj
0 +
znamk avtomobilov​
0 %
zadovoljstvo

Pridobite neobvezujočo ponudbo že danes!