(+386) 040 558 972
NOVO! Ponujamo leasing za starejša vozila
NOVO! Ponujamo leasing za starejša vozila

NOVO! Ponujamo leasing za starejša vozila

24. Okt 2023
Po novem vam lahko preko našega partnerja GB Leasing d.o.o. ponudimo daljšo dobo financiranja, kar vam omogoča, da izberete leasing tudi za starejša vozila. Pred tem je bila skupna starost vozila in doba odplačevanja omejena na 14 let, kar je marsikomu postavljalo omejitve pri izbiri vozila.Z novimi pogoji vam lahko ponudimo daljšo dobo financiranja, kjer je lahko skupna starost vozila in doba odplačevanja največ 18,5 let. To je še posebej koristno, če želite prilagoditi svoje mesečne obveznosti ali razmišljate o nakupu starejšega modela vozila na leasing.

Prilagodljivo financiranje za vozila različnih znamk in starosti

Kaj to pomeni za vas? Spodaj si oglejte konkreten primer, kako ta sprememba vpliva na možnosti financiranja za vozila različnih starosti.

V primeru, da bi razmišljali o nakupu vozila BMW M4 Competition letnik 2016, ki je staro 7 let, lahko sedaj izberete financiranje z dobo odplačevanja do največ 11,5 let. Z daljšim obdobjem financiranja lahko odplačevanje prilagodite svojim finančnim zmožnostim in znižate mesečni obrok, vsota starosti vozila in dobe odplačevanja pa lahko pri tem znaša največ 18,5 let.

BMW M4 Competition, letnik 2016
Imate vprašanje glede leasinga?

Pišite nam preko spodnjega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Izberite leasing za vaše sanjsko vozilo z daljšo dobo financiranja

  S to spremembo imate večjo svobodo pri izbiri vozila in obdobja financiranja, ki vam ustreza. S tem lahko mesečne obveznosti lažje prilagajate svojim finančnim ciljem. Izberite najprimernejše vozilo zase, ne glede na njegovo starost, in hkrati obvladujete svoje finančne obveznosti. Obrnite se na nas za osebni posvet in prilagojeno ponudbo. 

  GB Leasing - Uvoz avtomobila - Gas Avto
  Kategorije

  Nedavne objave

  O nas - Uvoz-avtomobila.si

  Klemen Grilc - Uvoz avtomobila
  Klemen Grilc
  Blog Editor

  Sem Klemen Grilc, obraz in idejni vodja Uvoz-avtomobila.si. Avtomobili so bili moja prva ljubezen, ki iz leta v leto le raste. Že v času študija na Ekonomski fakulteti … [VEČ]

  Copyright © 2023. Vse pravice zadržane. Pogoji poslovanja. GAS Avto, d.o.o.
  To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve.