(+386) 040 558 972
Po novem nudimo NLB Lease&GO in Summit Leasing financiranje
Po novem nudimo NLB Lease&GO in Summit Leasing financiranje

Po novem nudimo NLB Lease&GO in Summit Leasing financiranje

18. Jun 2024

Financiranje vozil je postalo bistvenega pomena za številne posameznike in podjetja, ki si želijo posodobiti svojo floto ali preprosto pridobiti novo vozilo brez velikih začetnih stroškov. Da bi izpolnili te potrebe, smo v našo ponudbo vključili dve novi storitvi: NLB Lease&GO in Summit Leasing. Obe možnosti ponujata fleksibilne in dostopne rešitve za financiranje vozil, prilagojene različnim potrebam in željam naših strank.

Kaj je NLB Lease&GO?

NLB Lease&GO je storitev, ki omogoča enostavno in hitro pridobitev novega vozila brez visokih začetnih stroškov. Gre za prilagodljivo rešitev financiranja, ki je primerna tako za fizične kot pravne osebe. NLB Lease&GO ponuja različne oblike leasinga, vključno z operativnim in finančnim leasingom, kar omogoča strankam, da izberejo možnost, ki najbolj ustreza njihovim potrebam in finančnim zmožnostim.

Ključne prednosti NLB Lease&GO

 • Hitri in enostavni postopki: Vlogo za leasing lahko oddate preko spleta, postopek obravnave pa je hiter in enostaven.
 • Prilagodljive rešitve: Možnost izbire med operativnim in finančnim leasingom ter prilagoditev pogojev vašim potrebam.
 • Zavarovanje in registracija vozila: V sklopu storitve je vključeno tudi zavarovanje in registracija vozila, kar zmanjša dodatne skrbi in stroške.
 • Brez začetnih stroškov: Ni potrebe po visokih začetnih pologih, kar omogoča lažji dostop do novega vozila.

Kaj je Summit Leasing?

Summit Leasing je storitev, ki omogoča financiranje osebnih vozil, tako novih kot rabljenih, s prilagodljivimi pogoji in enostavnim postopkom pridobitve. Ta storitev je namenjena tako fizičnim kot pravnim osebam, ki želijo dostop do vozil brez visokih začetnih stroškov in zapletenih postopkov.

Glavne prednosti Summit Leasing

 • Znesek financiranja izberete sami: Višina mesečnih obrokov se prilagaja glede na trajanje financiranja in višino pologa, kar vam omogoča nadzor nad svojimi stroški.
 • Enostavni pogoji pridobitve financiranja: Zahteve glede dokumentacije so minimalne, kar omogoča hitro in učinkovito obdelavo vaše vloge.
 • Različne možnosti financiranja: Na voljo so različne oblike finančnega leasinga, vključno s finančnim leasingom z višjim zadnjim obrokom in hitrim finančnim leasingom, kar vam omogoča, da izberete možnost, ki najbolj ustreza vašim potrebam.
Imate vprašanje glede leasinga?

Pišite nam preko spodnjega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Komu sta namenjena NLB Lease&GO in Summit Leasing?

  Posamezniki, ki si želijo novo vozilo brez visokih začetnih stroškov, lahko izbirajo med obema možnostma. NLB Lease&GO je idealen za tiste, ki želijo enostavno in brezskrbno rešitev, medtem ko Summit Leasing ponuja večjo izbiro in prilagodljive pogoje. Podjetja, ki želijo posodobiti svojo floto ali dodati nova vozila, lahko izkoristijo ugodne pogoje financiranja, ki jih ponujata obe storitvi. NLB Lease&GO omogoča enostavno upravljanje stroškov, medtem ko Summit Leasing ponuja prilagodljive pogoje najema za daljša obdobja.

  Kategorije

  Nedavne objave

  O nas - Uvoz-avtomobila.si

  Klemen Grilc - Uvoz avtomobila
  Klemen Grilc
  Blog Editor

  Sem Klemen Grilc, obraz in idejni vodja Uvoz-avtomobila.si. Avtomobili so bili moja prva ljubezen, ki iz leta v leto le raste. Že v času študija na Ekonomski fakulteti … [VEČ]

  Copyright © 2023. Vse pravice zadržane. Pogoji poslovanja. GAS Avto, d.o.o.
  To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve.