(+386) 040 558 972
Sedaj ponujamo tudi najem avtomobilov
Sedaj ponujamo tudi najem avtomobilov

Sedaj ponujamo tudi najem avtomobilov

25. Jun 2024

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo razširili našo ponudbo storitev in sedaj ponujamo tudi najem avtomobilov. Ali ste si kdaj želeli zapeljati v Porsche 718 Spyder Boxster, Porsche 911 Carrera 4S ali občutiti moč Dodge Challenger 6.4 V8 R/T Scat Pack? Sedaj je to mogoče! V naši ponudbi imamo nekaj najprestižnejših avtomobilov, ki bodo zagotovo izpolnili vse vaše želje in pričakovanja.

Naša nova ponudba najema avtomobilov

Naša nova storitev trenutno vključuje najem štirih izjemnih avtomobilov:

 • Porsche 718 Spyder Boxster
 • Porsche 911 Carrera 4S
 • Dodge Challenger 6.4 V8 R/T Scat Pack
 • Audi S6

Vsak izmed teh avtomobilov ponuja edinstveno izkušnjo vožnje, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne voznike. V floto pa dodajamo nova vozila, tako da boste lahko vedno uživali v najnovejših modelih in tehnologijah.

Porsche 718 Spyder

Porsche 718 Spyder je pravi simbol športne elegance in zmogljivosti. S svojim sredinsko nameščenim 4-litrskim bokserskim 6-valjnim motorjem in vrhunsko izdelano karoserijo je ta avtomobil zasnovan za tiste, ki cenijo visoko zmogljivost in estetiko.

Med simfonijo sredinsko nameščenega 4-litrskega bokserskega 6-valjnika vašo kožo boža prijeten veter, prsti držijo najkvalitetnejšo alkantaro in že z rahlim gibom spremenijo smer gibanja s kirurško natančnostjo. Desno stopalo medtem drži vajeti 420 najžlahtnejših stuttgartskih konj.

Zadek Porsche 911 Carrera 4S

Porsche 911 Carrera 4S

Porsche 911 Carrera 4S je simbol elegance in zmogljivosti. Ponaša se z mogočnimi 450 konjskimi močmi, ki zagotavljajo izjemno vozno dinamiko in zmogljivost. Vsaka podrobnost tega avtomobila je zasnovana z mislijo na vrhunsko vozniško izkušnjo.

 

Vstopite v svet neprekosljive elegance in adrenalinske moči z našo Porsche 911 Carrera 4S. Vsaka krivulja, vsak šum motorja, vsaka sekunda za volanom – vse je oblikovano z namenom, da vam pričara nepozabno doživetje. Ko se dotaknete volana, ko pritisnete na plin in občutite, kako se cesta zlije z avtomobilom, boste razumeli, zakaj je Porsche sinonim za popolnost.

Dodge Challenger 6.4 V8 R/T Scat Pack

Dodge Challenger 6.4 V8 R/T Scat Pack je pristni ameriški muscle car, ki prinaša surovo moč in ikoničen dizajn. Opremljen je z mogočnim 6,4-litrskim (392) HEMI motorjem, ki zagotavlja skoraj 500 konjskih moči in nepozaben zvok. Ta avtomobil je zasnovan po preverjenem ameriškem receptu: velik motor spredaj, pogon na zadnja kolesa in avtomatski menjalnik za gladko prestavljanje.

 

Zaživite ameriške sanje z Dodge Challenger 6.4 V8 R/T Scat Pack. Prezenca, ki jo zmore le redkokateri drug avtomobil, podkrepljena z mogočnim zvokom in skoraj 500 konjskimi močmi, vam bo vzela sapo in pritegnila poglede povsod, kamor boste šli.

Ameriški rek “there’s no replacement for displacement” še kako drži, in Dodge Challenger je živi dokaz. Ko pritisnete na plin, boste občutili surovo moč in pospeške, ki vas bodo prilepili na sedež. Vožnja s tem avtomobilom je prava adrenalinska izkušnja, ki združuje moč, zvok in stil v eno nepozabno doživetje.

Izkoristite najem avtomobila in uživajte v vožnji!

Pišite nam preko spodnjega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Raznolike možnosti najema avtomobilov za fizične in pravne osebe, prilagojene vašim potrebam

  Ponujamo različne možnosti najema, ki so prilagojene vašim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete avtomobil za en dan, vikend, teden, mesec ali daljše obdobje, imamo rešitev za vas. Najem je na voljo tako za fizične kot tudi za pravne osebe, kar vam omogoča prilagodljivost in udobje pri izbiri ustrezne rešitve.

  Kategorije

  Nedavne objave

  O nas - Uvoz-avtomobila.si

  Klemen Grilc - Uvoz avtomobila
  Klemen Grilc
  Blog Editor

  Sem Klemen Grilc, obraz in idejni vodja Uvoz-avtomobila.si. Avtomobili so bili moja prva ljubezen, ki iz leta v leto le raste. Že v času študija na Ekonomski fakulteti … [VEČ]

  Copyright © 2023. Vse pravice zadržane. Pogoji poslovanja. GAS Avto, d.o.o.
  To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve.